DEBUG 1

In het authentieke Regentessenkwartier in Den Haag vind je Ristorante Da Braccini,


de sfeervolle Italiaanse thuishaven voor menig Italia-liefhebber. Monica Braccini zwaait al negen jaar de scepter in de keuken, met een fijne kleine kaart die elke drie weken wisselt. Als Italiaanse pur sang werkt zij alleen met verse en seizoensgebonden producten, met een focus op vernieuwende gerechten



De zaak ademt gastvrijheid uit, in een ‘casa mia è casa sua' ambiance. De dames in de keuken en in de bediening kennen elkaar al jaren en geen avond is hetzelfde, een blik in de open keuken is dan ook altijd een ervaring. Liefde is het hoofdingrediënt in elk gerecht dat bereid wordt. Met dagverse gerechten naast de kaart en pastagerechten vernoemd naar de meest vaste gasten is dan ook geen culinair verzoek te gek.

Da Braccini verzorgt ook uw catering aan huis. Een feestje thuis of een zakelijke receptie wordt pas echt een succes als u zich geen zorgen hoeft te maken over het buffet. Al uw aandacht kunt u volledig richten op uw gasten.

Neem voor reserveringen telefonisch contact met ons op via: 070-3634606


Laatste Nieuws

Da Braccini wederom in de Lekker500!
Wederom hebben wij weer een vermelding gekregen in de Lekker500 met een prachtige recensie!

"Vorig jaar nieuw in deze gids en ook dit jaar enthousiasme voor de keuken van eigenaresse en chef-kok Monica Braccini. De maandelijkse wisselende menukaart biedt ruim keuze aan antipasti, pasta in kleine of grote porties, secondi en dolci. Op de wijnkaart louter Italiaanse schonen waarvan enkele per glas of karaf te bestellen zijn. Hier eet je authentiek en puur Italiaans in een sobere entourage. Monica houdt ervan haar gasten te trakteren op gulle borden Italiaanse eten. Na een royale vegetarische antipasti volgt een te zoute zuppetta met vongole, coquille en grote garnalen. Pasta van de dag is al dente gekookte sacchettini (pastabuideltjes) gevuld met peer en ricotta en crumble van pecorino plus een romige saus waarin stukjes hazelnoot. Bellisimo! Eveneens hulde voor de smeltend zachte kalfslever op zoetzure gesmoorde uien en een wittewijnsaus met rozijnen. In het glas een stevige primitivo salento Menhir uit 2012, Puglia. Toe warme rode bosvruchten met vanille-ijs en vanilleroomsaus. Niet bijzonder, wel gewoon heel lekker. De dames van de bediening zorgen voor een geruisloze, ongedwongen service. Een sympathiek restaurant en - niet geheel onbelangrijk - een zeer acceptabele rekening."

  Da Braccini Regentesselaan 24A CS
2562 Den Haag
olanda


Certifica la tua azienda. Richiedi ID anticontraffazione Certifica che la tua Azienda è in possesso dei requisiti richiesti per l’inserimento in Eccellenze Italiane e richiedere l’erogazione di un ID Anticontraffazione, che sarà impresso sul certificato e sulla vetrofania che provvederemo a consegnarti e potrai poi esporre al pubblico.
RICHIEDI ID
Segnala un’eccellenza Se conosci un’attività che reputi eccellente, puoi segnalarcela e fare in modo che ottenga il giusto riconoscimento
Segnala